Бившият капитан на Байерн Мюнхен Щефан Ефенберг смята, че баварците имат сили да защитят трофея си в Шампионската лига. Според ветерана Борусия Дортмунд обаче няма сили за нов финал в турнира.

"Смятам, че Байерн може да защити трофея си в Шампионската лига. Но не мисля, че нов изцяло германски финал в турнира е отново възможен. Специално Барса, Реал и Манчестър Юнайтед няма да гледат отстрани", прогнозира Ефенберг пред "Хамбургер Моргенпост".

"Очарован съм от Марко Ройс, той има невероятни качества. Когато гледам мачовете на Борусия Дортмунд се ядосвам, когато Марко бъде заменен."

"Месут Йозил е страхотен футболист, който според мен направи правилната крачка, отивайки в Арсенал. Той ще се наложи и в Англия."

"Аз изкарах треньорски курсове, но със сигурност няма да започна от четвърта лига. Има интересни втородивизионни отбори, но не е задължително да работя само в Германия."

"Вече няма такива типове като мен и Марио Баслер. Вече футболистите биват силно контролирани. Жалко! Защото за развитието на един футболист е важно да разбере как функционира живота извън футбола", добави "Ефе".