Халфът на Борусия Дортмунд Нури Шахин отказа да развее бяло знаме въпреки тежкото поражение с 0:3 от Реал Мадрид в първи четвъртфинален мач от Шампионската Лига.

Двата тима изиграха доста открит и динамичен мач на "Сантяго Бернабеу", като и двата тима имаха шансове да вкарат и други попадения, но Борусия така и не се възползва от своите положения.

Така според мнозина германците са аутсайдери преди реванша, но бившият футболист на Реал и Ливърпул не губи надежди.

"Беше труден мач за нас. Знаехме, че Реал ще покаже класата и скоростта си, но също и че ние ще имаме шансове. В края обаче ние не се възползвахме от тях", коментира след мача Шахин.

"Губим с 0:3, но все още имаме малък шанс. Треньорът ни каза точно това след мача. Липсваше ни Левандовски и се радваме, че той ще се завърне другата седмица. Но въпреки това тогава ще бъде още един тежък мач".

"Миналата година победихме в първия мач с 4:1 и вторият мач беше много труден, загубихме с 0:2 и почти допуснахме трети гол. Така че знаем, че всичко може да се случи".

"Разбира се, контузиите и наказанието изиграха роля в този мач, но това не е оправдание. През този сезон се представихме добре без играчите, които ни липсваха".

"Имаме играчи с голям характер. Все още имаме мачове до края на сезона и имаме цели, които искаме да постигнем".