Звездата на Борусия Дортмунд Марко Ройс вече е простил на бившия си съотборник Марвин Бакалорц за грубото влизане и последвалата контузия в глезена.

Още по темата

 

Ройс получи разкъсване на връзка в десния глезен и ще бъде аут до края на полусезона, като това е четвъртата подобна травма за него през последните шест месеца.

"Марвин Бакалорц ми се извини. Вярвам му, че не е искал да извърши нарушение нарочно и че се е ужасил, когато е видял ситуацията на видеоповторение. С това темата за мен е завършена", каза Ройс пред вестник "Билд".

"Разбира се, че съм много разочарован от поредната си контузия. Особено заради това, че не мога да помогна на своя отбор в много важен период."

"Със сигурност това не е най-хубавата година в кариерата ми. Но няма да спечеля нищо, ако гледам назад и се вайкам. Аз съм човек, който гледа само напред и мисли позитивно."

"От новата година се хвърлям отново с всички сили. Искам да помогна колкото се може по-бързо на Борусия Дортмунд, за да може отбора да се върне на победния път", завърши Ройс.