Звездата на Борусия Дортмунд Марко Ройс сподели, че двамата с Пиер-Емерик Обамеянг са решили да влязат в образите на Батман и Робин по време на обяд.

Обамеянг откри резултата при победата с 3:0 над Шалке вчера, след което облече костюм на Батман, а Ройс си сложи познатата маска на Робин.

"Това беше мачът на годината и ние го спечелихме. Няма по-добро усещане от това. Победата ни беше напълно заслужена", сподели Ройс, цитиран в официалната страница на Борусия в интернет.

"С Оба (б.р. Пиер-Емерик Обамеянг) винаги се опитваме да развеселяваме отбора, защото през първата половина от сезона не ни се случваше често да се радваме. Тези неща винаги са в полза. Преди два дни хапвахме заедно и решихме да отпразнуваме гола по този начин. Беше една малка шега."

"Само преди месец говорихме за това, че сме в битката за оцеляване. Хубаво е, че се измъкнахме от опасната зона, но ние правим крачка по крачка. Важно е, че сега сме в серия от четири поредни победи."

"Към момента нещата се развиват добре за нас, но ни предстоят доста трудни двубои. Ако отборите, които са над нас в класирането губят точки, разбира се, че ще се опитаме да ги настигнем. Но пътят е дълъг", добави Марко.