Изританият от Челси в края на миналата година Жозе Моуриньо посети един от топ-мачовете на 20-ия кръг в Бундеслигата между Херта и Борусия Дортмунд.

Специалния се появи на стадион "Олимпиащадион" в Берлин. Според телевизия "Скай" доскорошният мениджър на Челси е в Германия по покана на боса на Борусия Ханс-Йоахим Вацке.

Изпълнителният директор на "жълто-черните" иска Моуриньо да участва в дебатите дали трябва да се въведе системата за видеоповторение по германските стадиони. Самият Вацке се обяви против идеята, защото смята, че това ще ликвидира страстта в играта. 

"Клати ли се Томас Тухел на треньорския пост", беше попитан Вацке на шега, при което той се усмихна и отвърна в същия стил: "Само ако днес загубим".

Първото полувреме между Херта и Борусия Дортмунд завърши без попадения. "Старата дама" заема трето място в таблицата, докато рурци са "бетон" на втората позиция.

<blockquote class="twitter-video" data-lang="bg"><p lang="de" dir="ltr">José Mourinho at the Hertha Berlin v Dortmund game [Bild]<a href="https://t.co/tHxjeTWAl3">pic.twitter.com/tHxjeTWAl3</a></p>&mdash; Bayern &amp; Germany (@iMiaSanMia) <a href="https://twitter.com/iMiaSanMia/status/695979116160544768">6 февруари, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>