Офанзивният полузащитник на Борусия Дортмунд Марио Гьотце изрази съжалението си, че "жълто-черните" не успяха да победят Реал Мадрид снощи, макар да изоставаха на два пъти в резултата.

"Когато играеш на свой терен срещу Реал Мадрид, със сигурност ти се иска да си взел трите точки. Но с оглед развоя на срещата, равенството е резултат, с който можем да сме напълно доволни. Имаше ситуации, които можехме да отиграем и по друг начин. Тогава нещата щяха да изглеждат по различен начин", коментира Гьотце, визирайки своя по-млад съотборник Осман Дембеле.

Френският бързак на няколко пъти се финтираше защитниците на Реал Мадрид, по неизменно стреляше силно и малко над напречната греда.

"Преди мача бяхме наясно, че Реал е много опасен при статичните положения. Те центрираха топката на далечната греда, а ние не бяхме особено будни. Дразнещо е, че в един такъв мач получаваме попадение от статично положение", завърши своя коментар техничарят, който беше заменен преди изтичането на час игра от героя в края на мача Андре Шюрле.