Бившият национал на България по футбол Благой Георгиев се е заканил да съди едно от любовните се завоевания Калина Паскалева.

Както е известно, преди време плеймейтката обрисува в пикантни подробности аферата си с техничаря в книгата "Дневникът на една ку*ва".

Това е предизвикало гнева на футболиста на Амкар Перм, както и на неговата съпруга Христина, от която той има дъщеря Йоана и син Давид. Благо е обещал нова среща на Калина, но този път в съда.

Припомняме ви някои от подробностите, които Калина разкрива за отношенията си с Благо:

"Аз знаех как да омайвам нахаканите и зализани футболисти, а и те не бяха от трудните. След първото уиски бяха готови да вкарват голове и най-вече в моята врата. Най-напористо ме сваляше един дългокос сладур, когото наричаха Джизъса."

"По ръцете си имаше нарисувани повече икони, отколкото има на свода на "Александър Невски", а в интервютата си постоянно говореше за смирение и християнство. Явно искаше да му опростят натрупаните грехове. А те бяха сериозни."

"Заливаше телефона ми с настойчиви съобщения, обеща да ме направи своя кралица, но короната ми се търкулваше на излизане от царския комплекс на Околовръстното. Ароматът на кожата му ме влудяваше, исках да му се нахвърля още на път за там."

"Усещането да съблазняваш толкова набожен мъж беше повече от възбуждащо. Сякаш прелъстяваш патриарх, но в обезкосменото тяло на здрав и чистокръвен жребец. Така и не разбрах поза ли беше цялата му философия или наистина вярваше."

"Единственото, което ми остана от него, беше споменът за страстните нощи, бурните многократни оргазми, смачканите чаршафи и скъпото му червено италианско бельо", споделя Калина в "Дневникът на една ку*ва".