Националът Станислав Манолев обяви, че няма намерение да играе за Левски. Играчът на ПСВ Айндховен призна, чее  водил преговори със "сините", но ги е отрязал за евентуален договор.

Както е известно, Манолев е дълбока резерва при холандците и рядко намира място дори в групата на ПСВ за отделните мачове на отбора. Заговори се, че той най-вероятност ще си тръгне от Айндховен по време на зимната пауза на първенството.

"Няма конкретни оферти към мен на този етап, има само запитвания. Който е най-сериозен, там ще отида. Пожелавам си да премина в силен отбор от добро първенство. Разговарях с човек от Левски, но не мисля в близко бъдеще да се връщам в България".

"Ще се постарая да остана колкото се може по-дълго в чужбина. Все пак все още съм млад. Най-важното е да си намеря отбор, в който ще играя редовно. Дойдох в София, защото треньорите ме включиха в групата. Във футбола се случва да останеш резерва", заяви Манолев.

Той има договорни взаимоотношения с ПСВ Айндховен до лятото на 2014 година, след което става свободен агент и ще си тръгне без трансферна сума от клуба. Манолев още през януари вече може да подписва и предварителни договори с други отбори.