Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не остана особено доволен от представянето на своя отбор при домакинското равенство 1:1 срещу Валенсия, но все пак изрази задоволството си, че "Червените дяволи" завършват като лидери в своята група от Шампионската лига.

Гостите откриха резултата чрез Пабло Ернандес в 32-ата минута, но Андерсон изравни в 62-ата минута и по този начин донесе точката на Юнайтед.

"Мисля, че създадохме много голови положения и моето мнение е, че трябваше да вкараме голяма част от тях. След като изравнихме резултата, имахме няколко страхотни шанса да реализираме още попадения, но за съжаление ги пропиляхме", заяви Фъргюсън.

Шотландецът коментира и представянето на Димитър Бербатов срещу "Прилепите". Българинът направи добър мач, но за негово съжаление и за съжаление на всички привърженици на Юнайтед, не успя да реализира. По този начин той продължи головата си суша в Шампионската лига и вече 16 часа няма попадение в най-комерсиалния турнир.

"Бербатов вкара пет срещу Блекбърн, но според мен можеше да направи същото и срещу Валенсия. Техният вратар обаче се справи страхотно и се отчете с няколко наистина фантастични спасявания", смята сър Алекс.

"Въпреки, че не успяхме да спечелим този мач, ние завършваме като лидери в нашата група, а това е най-важното нещо за нас. Постигнахме целта си", завърши Фърги.