Македонският нападател на италианския шампион Интер Горан Пандев остана много доволен от важния гол, който вкара на Байерн (Мюнхен).

Бившият ас на Лацио успя да се превърне в герой за "Нерадзурите" и да прати тима си на 1/4-финал в Шампионската лига, след като отбеляза победното попадение в срещата, с което неговият отбор стигна до крайния успех с 3:2.

"Футболът е странно нещо. Аз вярвах, че можем да стигнем до така нужния за нас резултат и се радвам, че стана така", заяви Пандев след срещата.

"Мачът беше решаващ. Ние пък изиграхме много силно второ полувреме и се радваме, че стигнахме до крайния успех и преминахме в следващата фаза на Шампионската лига", добави македонецът.

"Много съм щастлив за клубните фенове, тъй като Интер заслужаваше да се класира за 1/4-финалите на най-комерсиалния турнир", каза още той.

"Този гол е най-важният в кариерата ми, безспорно. Дори е по-важен от гола ми на финала на Световното клубно първенство. Посвещавам го на семейството ми, съотборниците ми, на клуба, и на феновете. Всички те са винаги до мен и ме подкрепят", завърши Пандев.