Крайният бранител на Ливърпул Алберто Морено остана много впечатлен от представянето на Лудогорец в снощния мач между двата тима от Шампионската лига, който бе спечелен от "Мърсисайдци" с 2:1 след спорна дузпа в края на продълженията.

"Това беше много труден мач. Ние се изправихме срещу много силен отбор като Лудогорец и истината е, че осъзнавахме, че няма никаква гаранция, че ще успеем да спечелим трите точки", заяви той, цитиран от сайта на УЕФА.

"Направихме всичко по силите си обаче, за да стигнем до тази важна победа. Краят на мача обаче бе малко неприятен за нас. Все пак отборът свърши добра работа, макар че допусна изравнително попадение малко, след като поведохме в резултата".

"След това обаче съумяхме да отбележим гол в наша полза с който стигнахме до победата и това бе наистина голямо удоволствие за нас. Беше много тежък мач и сме щастливи от трите точки".

"Сега просто трябва да продължим да побеждаваме в този турнир. Марио Балотели е физически много страховит нападател и свърши доста добра работа в този мач. За противниковите бранители ще е много трудно, като трябва да играят срещу него", каза още той.