Звездата на Барселона Лионел Меси заяви след победата с 3:1 над Аякс, че той и неговите съотборници са можели да отбележат още няколко попадения във вратата на холандците.

Още по темата

 

"Не мога да кажа със сигурност дали това беше най-добрият мач на Барса през този сезон, но със сигурност направихме добро първо полувреме и можехме да вкараме поне още два гола", сподели Меси след срещата.

"Въпреки това е добре, че спечелихме мача и взехме три точки. Това е най-важното. Хубаво е, че с Неймар се намираме в добра форма и постоянно се търсим на терена. С него се забавляваме заедно."

"Това е от полза на целия отбор, за да може да печели. Това е основното. Разбира се, че се надявам с Неймар  да продължим да играем по същия начин и да се наслаждаваме на представянето си."

"За щастие с него се разбираме много по-добре и бележим в името на отбора. Сега очакваме включването на Луис Суарес. Той е страхотен нападател и ще даде много на Барселона."

"Беше страхотно да видя как младо момче като Сандро Рамирес, който идва от школата ни, се включва в точния момент с попадения в толкова важен мач. Юношите ни имат нужда от игрови минути, за да трупат опит и треньорът има доверие в тях", каза още Лео.