Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков обяви, че той и съотбрниците му искат да излязат с високо вдигнати глави след утрешния мач срещу Ливърпул. 

Той призна още, че отборът няма какво да губим в предстоящия мач. 

"Настроението в Лудогорец винаги е било добро и ще продължава да бъде такова. Мачът с ЦСКА е в миналото, вече мислим само за утрешния мач с Ливърпул. Ще се опитаме да дадем всичко от себе си. Нямаме какво да губим.

"Както и да завърши мачът искаме да излезем с високо вдигнати глави след мача“, заяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков на официалната пресконференция преди утрешния сблъсък в Шампионската лига срещу Ливърпул.

"Смятам, че мачът ще е доста различен, защото наистина не ни познаваха добре, но сега са наясно какво представляваме като отбор. Надявам се да играем по същия начин и този път да успеем да вземем поне точка“, каза Дяков по повод първия двубой с Ливърпул в Англия.

"Мачът с ЦСКА наистина е в миналото. Всеки има право да си сподели своята гледна точка. Не мисля, че сме били надиграни. Сигурен съм, че никой не се е пазил за Ливърпул, но сега мислим само за предстоящия мач“, категоричен бе Светльо Дяков и добави:

"Всеки един футболист мечтае за мачове като утрешния. Играеш срещу най-добрите футболисти на другите отбори и нашият тим винаги очаква с нетърпение тези срещи. Уважаваме Ливърпул, но със сигурност не изпитваме страх. Мисля, че ще го покажем утре.“