Треньорът на италианския колос Ювентус – Макс Алегри, не е притеснен, че отборът не играе с пълния си блясък.

В събота "бианконерите" не се представиха убедително при домакинството си на Удинезе, но въпреки това успяха да спечелят с 2:1. Торинци утре гостуват на Олимпик Лион в мач от 3-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

Алегри даде официална пресконференция на "Стад дьо Люмиер", където френските журналисти го попитаха дали е разтревожен от колебливото представяне на футболистите му.

"Хората говорят, че Ювентус печели без да играе добре, но това не ме тревожи. Не знам какво означава дефиницията "добра игра". Резултатът е всичко, което има значение. Помнят се титлите, не кой е играл "добре". Ние имаме собствена характеристика, нашата цел е винаги да побеждаваме и да стигаме колкото се може по-далеч", заяви Алегри.

Той коментира и кадровите проблеми, които има преди мача с Лион. Аут заради контузии са Даниеле Ругани, Джорджо Киелини, Квадво Асамоа, Клаудио Маркизио, Марко Пяца и Марио Манджукич. "Не съм притеснен. Имаме други играчи, които могат да направят разликата срещу един много организиран отбор, какъвто е Лион", добави Алегри.