Мениджърът на Челси Антонио Конте е оптимист, макар че отборът му финишира като втори в своята група от Шампионската лига.

Снощи лондончани врътнаха реми 1:1 у дома срещу Атлетико (Мадрид) и в крайна сметка позволиха Рома да окупира първата позиция в крайното класиране на групата.

"Когато преминаваш в следващия етап на този турнир, тогава трябва да си готов да се изправиш срещу най-добрите отбори", отсече философски специалистът на пресконференцията след мача.

"Можем да играем срещу Барселона, ПСЖ или пък Бешикташ, но трябва да бъдем максимално готови. Все пак това е най-силният турнир в света и слаби противници на директните елимининации няма".

"В същото време едва ли някой противник би се радвал да се изправи срещу нас, убеден съм в това нещо. Смело мога да кажа, че не се страхуваме от абсолютно никого".

"Да, завършихме втори в групата, но все пак трябва да бъдем щастливи, защото отиваме в следващата фаза на турнира, което в случая е и най-важното нещо за нас". 

"За самия мач мога да кажа само, че изтървахме наистина много добри голови положения и в крайна сметка пропуснахме да се поздравим с победата. Вратарят бе най-добрият играч на противника".