Футболистът на Челси Хуан Мата заяви, че не е обмислял възможността да напусне отбора през летния трансферен прозорец.

"Според мен е нормално по време на всеки един трансферен прозорец да има слухове, но аз съм щастлив в Челси", каза Мата пред клубната телевизия.

"До момента изкарах в клуба много добри два сезона, навярно най-добрите в моята кариера. Това което искам през този сезон е същото, както досега."

"Искам да продължим да печелим трофеи, както го правихме през последните два сезона и се надявам, че ни чака нова успешна кампания."

"Дали ми е било трудно да се фокусирам върху футбола след всички тези слухове за моето бъдеще? Не, защото вярвам в себе си и знаех какво искам."

"Моята цел е да играя в Челси, да се развивам като футболист и да продължа по същия страхотен начин, както през последните две години. Времето минава бързо, когато се наслаждаваш на това, което правиш."

"Очаквам с нетърпение да играя отново, готов съм на 100%. Подготовката беше трудна за мен заради контузията, не ми се беше случвало нещо подобно преди."

"Имах нужда от малко повече време от очакваното, за да върна формата си, но сега наистина се чувствам много добре."

"За мен най-доброто нещо е да играя колкото се може повече, защото обичам да играя в средата на седмицата и през уикенда", добави Мата.