От Челси са отправили запитване за мениджъра на Суонзи Михаел Лаудруп, разкри самият специалист пред португалското издание „А Бола“.

Това се случило през пролетта, преди на „Стамфорд Бридж“ да назначат Жозе Моуриньо. Подобна новина изглежда обаче малко странна, тъй като за връщането на Специалния се говореше още от зимата.

„Наистина имаше запитване, но нищо повече. Те използваха посредници и искаха да разберат дали съм свободен, но нямаше нищо конкретно, а и бях дал дума, че ще остана в Суонзи“ заяви датчанинът.

Лаудруп постигна страхотни успехи с Лебедите, като изведе тима до 9-о място в класирането за миналия сезон и му донесе първия голям трофей в историята – Купата на Лигата.

През юни имаше сериозни слухове, че той ще напусне заради проблеми между клуба и агента, но в крайна сметка остана и продължава да получава похвали за работата си, след като миналата година откри Мичу за Висшата лига.

„Тук съм заради Лаудпруп, който е един от най-добрите мениджъри, с които съм работил“ заяви испанският футболист, който получи първа повиквателна за националния тим и вече се готви с отбора на Висенте дел Боске.