Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо обяви, че е притеснен от защитата и многото голове, които отборът му получава напоследък.

В два поредни мача лондончани получиха по 3 попадения и след като в Съндърланд все пак спечелиха с 4:3, на терена на Стоук паднаха с 2:3 и могат да изостанат още от лидера Арсенал.

„Това е голямо притеснение, защото аз не организирам своите отбори по такъв начин. Индивидуалните грешки могат да бъдат фатални за един отбор и трябва да ги премахнем“, коментира той.  

„Трудно ми е да обясня какво чувствам след мача. Искам да бъда прагматичен и да кажа, че те вкараха просто един гол повече от нас. Не искам обаче да отнема и от тяхната заслуга. Те се постараха да вземат нещо от мача, макар и може би не 3 точки“ каза още босът на Сините.

„Другият проблем е, че не вкарахме, когато трябваше. През първото полувреме доминирахме и при 1:0 имахме достатъчно положения, но не бяхме прецизни. Това даде шанс на съперника и той го използва, особено след като изравни малко преди почивката“.

„Това ги вдъхнови, те заиграха по-агресивно, с дърпания и бутания и футболът като цяло намаля. Пак получихме гол след статично положение, а и не вкарваме достатъчно попадения за футбола, който играем. Според мен играта ни е силна, просто трябва да изчистим грешките и да бъдем по-прецизни в атака и ще опитаме да го направим“ каза още Моуриньо.