Звездата на Челси Еден Азар може да бъде на линия още за уикенда, когато лондончани приемат Съндърланд. За това намекна помощник-треньорът Стив Холанд.

Белгиецът се контузи преди седмица в реванша от Шампионската лига срещу ПСЖ, когато получи травма в прасеца и първите информации бяха, че няма да играе поне 2 седмици. Сега обаче се оказва, че положението му е по-леко.

„Всички футболисти са готови освен Еден, който обаче ще се завърне по-бързо от предварително очакваното. Все още обаче не можем да кажем със сигурност кога ще може да бъде използван отново“ заяви Холанд.

Възможно е обаче Азар да бъде запазен за първия мач с Атлетико Мадрид следващата седмица, като тимът ще има нужда от него и в ключовото гостуване на Ливърпул на 27 април.

„Хубаво е, че тази седмица е свободно и ще играем чак през уикенда, което ще ни даде възможност за възстановяване. Двубоите от Шампионската лига са страшно натоварващи“ добави той.

Азар прави впечатляващ сезон, като има на сметката си 17 гола и не случайно Жозе Моуриньо разчита страшно много на него да изведе отбора до трофей в края на кампанията.