Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо обеща на феновете, че тимът ще бъде по-силен, в сравнение с миналия сезон.  Снощи лондончани обърнаха Олимпия Любляна за победата с 2:1, а Диего Коста дебютира с гол.

Още по темата

 

"Важно е играчите да получат конкуренция. Най-доброто нещо от проверката беше, че Олимпия ни направи мача труден. Те бяха агресивни, бързи и амбициозни. Нямаме нужда от мачове с големи победи, а от трудни двубои. Другото хубаво нещо е, че не получихме контузии", сподели Моуриньо.

"Очевидно за един нападател като Диего Коста е добре, когато се разпише в първия си мач за отбора. За Сеск е важно да свикне с отбора и той го прави крачка по крачка. Всички отбори станаха по-силни, не само ние. Английското първенство е единственото, в което пет отбора са кандидати за титлата."

"Ние усещаме, че ще бъдем много силни и искаме да се борим за титлата. Няма съмнения в това. Тренираме поне по три часа всеки ден, при доста висок интензитет. Играчите са уморени, но ние трябва да сме готови за борба и при тези атмосферни условия."

"За нас е добре, защото се опитваме да играем срещу отбори, които се намират в по-добро физическо състояние от нас. Играхме срещу австрийци, които тъкмо бяха започнали участието си в първенството и снощи играхме срещу Олимпия - тим, който тренира от доста дълго време."

"В този момент не е важно дали печелиш проверките. Най-важното нещо е да се съревноваваш, така че искам да благодаря на треньора и играчите на Олимпия. Те ни осигуриха точно този тип двубой, който ние търсихме."

"За нас е важно да имаме всичките си футболисти на разположение. В момента сме без Шюрле, Оскар, Вилиан и Азар. Това са четирима футболисти, около които се гради играта на отбора.В същото време те имат нужда от ваканция и техните заместници в лагера работят доста здраво", каза още Моуриньо.