Полузащитникът на Челси Неманя Матич се надява, че той и неговите съотборници ще успеят да завършат сезона без нито една загуба и да наследят прозвището "Непобедимите", което все още принадлежи на Арсенал от сезон 2003/04.

"Ние сме решени да завършим сезона без поражение и заради това наше желание напрежението е още по-голямо. Искаме да бъдем новите непобедими", заяви Матич, цитиран от Goal.com.

"Искам да спечеля всеки един възможен мач. Хората може да говорят, че серията ни без загуба покачва напрежението върху нас, но аз предпочитам да си остане така. Никога не ти става скучно от победите."

"Когато побеждаваш, тренировките са по-приятни, а това важи и за следващия мач. Не зная дали сме по-добри от състава на Челси, който спечели титлата преди десет години, но ние сме наясно с качествата си. Ние сме отбор със стил."

"С отбора на Бенфика аз загубих титлата, Лига Европа и купата на Португалия в рамките на две седмици. Тези неща се случват може би веднъж на 1000 години."

"Но това показва какво може да се случи и може да послужи като урок за Челси. Не трябва да си сигурен за нищо във футбола. Искаме да спечелим Висшата лига и за целта трябва да продължим да играем по същия начин до самия край."

"Дори ако сме все още непобедени два кръга преди края на сезона, не трябва да мислим, че сме спечелили титлата. Не трябва да спираме до края. Мисля, че всички в Челси сме готови за битка", допълни Матич.