Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е уверен, че неговият тим може да се справи и без наказания Диего Коста, който получи петия си жълт картон през сезона в предишния кръг.

"Това не ни се отразява. Ние не говорим за Диего. Имаме същото доверие на Реми и Дрогба, както в Диего. Това е нашият начин на работа", сподели Моуриньо на пресконференция.

"Затова забравете Диего, ние вярваме на другите двама нападатели и ще излезем с тях. Реакцията ни за равенството със Съндърланд? Нормална. Какво искате да сторим или да чувстваме, когато отборът прави перфектен сезон?"

"Ние сме на върха в английската Висша лига, на върха в групата си в Шампионската лига, на четвъртфинал за Кепитъл Уан Къп и нямаме нито една загуба в последните четири месеца."

"Отборът трябва да се чувства много, много добре. Когато загубата дойде, ние трябва да се чувстваме по същия начин. Работим много, много добре и когато лошият резултат дойде, той няма да окаже влияние върху нашата увереност."

"Нямам представа каква е статистиката ни срещу Тотнъм, не намирам това за важно и не говоря за нея с играчите си. Очаква ни важен мач, лондонско дерби и излизаме срещу един от най-добрите отбори в първенството. Това ни харесва."

"Трябва да мислим върху това. Те са труден съперник и ние трябва да приемем, че ни очаква тежък двубой", каза още Моуриньо.