Мениджърът на Челси Антонио Конте похвали своите момчета след късната победа с 2:1 над Атлетико Мадрид снощи, с която английският първенец се бетонира на първото място в групата си.

"Ние се представихме много добре и затова съм щастлив. Когато губиш с 0:1 е много трудно да направиш обрат, но ние продължихме да играем много добре и през второто полувреме и бяхме пределно концентрирани", започна италианецът.

"Заслужихме тази победа, защото се бяхме подготвили добре за мача. Футболистите показаха голямо желание и старание. Доказаха, че заслужаваме да играем подобни мачове, демонстрирахме отборен дух."

"Опитвам се да повтарям на играчите си, че няма значение дали играем у дома или на чужд терен, ние винаги трябва да показваме същия характер и желание за игра, опитвайки се да спечелим. Това беше наистина голям мач за нас и се видя, че работим много добре."

"Радвам се за Еден Азар, който игра фантастично. Това бе първият му сериозен мач след контузията. Той игра невероятно и си партнираше отлично с Алваро Мората в атака. Много съм доволен и от Мичи Батшуай, Вилиан също игра много добре", завърши своя коментар мениджърът на Челси.