Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо бе повече от щастлив след успеха с 2:0 над Бенфика.

С тази победа отборът му събра вече 12 точки в груповата фаза на Шампионската лига и практически е на крачка от директни елиминации.

Основната тема на разговор по време на пресконференцията бе защо Специалния даде на Блинд да изпълни втората дузпа, макар че Ерера и Лукаку се точеха също да я бият. 

"Надявах се силно да се класираме напред след тази победа, но все още не сме се. Трябва ни само една точка. Имаме два мача и дано да я спечелим", обяви той на пресконференцията след двубоя.

"По-добре другите да коментират играта на отбора, отколкото аз. Плаща ми се да работя и го правя здраво всеки ден. На специалистите пък им се плаща да коментират моята работа, така че нека да го направят".

"Дали съм доволен от отбора? Повече от щастлив съм. Направих много промени и момчетата се справиха супер. Иска ми се да завършим тази група с максимален актив от точки и се надявам да спечелим и следващите два мача". 

"С дузпата на Блинд няма никаква драма. Марсиал изпълни първата и я пропусна, а за втората видях, че Ерера и Лукаку имаха желание да я изпълнят, но аз реших, че това ще бъде Дели. Това е моето решение, играчите трябва да ме слушат. Тренираме, анализираме и винаги се стремя да взимам правилните решения".

"Бенфика изигра добър мас и ни направи задачата до известна степен трудна, но съм щастлив, че успяхме да спечелим".