Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев не остана доволен от играта, която отборът показа срещу Пирин при победата с 1:0. Според Стратега старши треньорът Милен Радуканов е трябвало да направи по-рано смените.

„Виждате, Спас Делев сам си даде почивка. Изкара си глупав червен картон, предполагам, че ще бъде наказан. Играхме слабичко, трябва да се коригираме", каза Пенев.

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев е горд от своите съотборници, които надвиха Пирин с воля и желание за сметка на показаното на терена.

„Показахме характер, което ми харесва. Връщаме вярата си и отново виждам победния дух. Наистина сме много изморени, насъбраха ни се много неща, но когато ти е най-тежко, трябва да се озъбиш”, заяви Янчев след срещата в Благоевград.


Спортно-техническият директор на ЦСКА - Емил Костадинов опроверга изпълнителният шеф на армейците - Венци Живков, че ирландският таран Килиън Шеридън ще напусне клуба през зимата.

Както е известно, двамата директори на червените и преди имаха търкания помежду си, които обаче собствениците от "Титан" временно потушиха.

Сега двамата са на път да влязат в нов конфликт, след като героят от САЩ'94 изрази недоволството си, че Венци Живков се е изказал по въпроси, които не са от неговата компетенция.


"Килиън Шеридън няма да ходи никъде. Мястото му е в ЦСКА и той ще остане при нас до края на първенствово", отсече категорично Костадинов.