Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов отчете голям спад в играта на червените, които загубиха от Славия с 1:2 в последния кръг от първенството.

"Доста голям спад в играта на ЦСКА в сравнение с предишните мачове. Трябва да се има предвид обаче, че Славия е доста по-силен отбор от досегашните противници на червените. Защитниците бяха тотално разконцентрирани, нямат качества да играят за този клуб", заяви Паро.

"Не са научени на елементарни неща - няма подсигуряване, няма синхрон между тях. Този Виданов въобще не става за десен бек, в някой отбор от "Б" група може да играе, но не и в ЦСКА. А Коце Стоянов е някакъв психар. Как може да направи такава дузпа. Той не знае къде се намира", възмущава се Никодимов пред "Тема Спорт".

"В следващите няколко кръга, когато ЦСКА среща отбори от челото, ще се види истинският облик на отбора. Нападателите, които имат статут на звезди, трябва да се докажат в тези мачове. Срещу слабите всеки може да играе и да вкарва. Зику, Платини, Мораеш, Делев и Нелсън трябва да оправдаят хвалебствията към тях и заплатите си", казва още Паро.

Все пак той смята, че ЦСКА не трябва да има проблеми с Левски във вечното дерби.

"Като гледам Левски какви са слабаци, мисля, че ЦСКА не трябва да има проблем да ги бие. Черно море също не са кой знае какво. Загубата от Славия може и да е ползотворна, отрезвяваща. Играчите имаха нужда да слязат на земята, защото много полетяха в облаците. Ако имат морал и достойнство, трябва да променят отношението си и да изиграят на ниво мачовете до края".

"Шефовете не трябва да търсят вина само в треньора, а като играят футболистите по този начин, да им отрежат парите наполовина и това е. Явно от друго не разбират. Не искат тежки тренировки, но взимат тежки заплати. Не става така", категоричен е Паро.