Рекордни премии очакват футболистите на хита на сезона Лудогорец за дербито срещу ЦСКА в понеделник, разбра вестник "Тема Спорт".

При победа за новаците в битката за първото място преди зимната пауза, босът на разградчани Кирил Домусчиев ще развърже сериозно кесията и ще зарадва играчите си с тлъсти премии.

Поне засега точната сума не е обявявана пред играчите на наставника Ивайло Петев, но те със сигурност щели да ос­танат доволни, обяви източ­ник от клуба.

Припомняме, че за победата над Левски "зелените" са получили по 5000 лева, веднага след мача. Според за­познати, не е изключено сега играчите да приберат дори по 7000 лева на калпак.

От фенклуба на лидера в шампионата пък излязоха с декларация към работодате­лите в Разград. Те призовават всички фирми и предприятия в града да освободят по-рано персонала си, за да може пове­че хора да посетят сблъсъка в София.

Сблъсъкът е от 18.00 часа в понеделник. За­сега е ясно, че 3 автобуса ще тръгнат към столицата, но мнозина се организират и с автомобили, за да гледат ма­ча от сектор "Б" на стадион "Българска армия".