Руският гигант "Газпром" най-вероятно е руският енергиен гигант, за който се твърди, че може да влезе като спонсор на ЦСКА.

Руският колос е сред спряганите и за основен спонсор на Изночноевропейската лига, чийто проект все още не е финализиран и ще се уточни на срещата на 15 декември в Букурещ.

Представител на "Газпром" е бил в София на първата сбирка за обсъждания турнир, когато са се провели първите контакти с домакините от ЦСКА, пише "Меридиан Мач".

Мощната компания не иска да изпусне българския пазар, като това минава през реклама чрез най-титулувания български клуб.

"Газпром" финансира мощно руския Зенит и немския Шалке 04. Руснаците имат намерение на първо време да спонсорират клуба, но впоследствие не е изключено да изкупят мажоритарния дял акции от "Титан".


В същото време се разбра, че Килиън Шеридън ще се върне в ЦСКА с травма. Ирландският нападател има разкъсан мускул на бедрото.

В сьбота той бе сменен още в началото на мача на своя Сейнт Джонстън срещу Хибърниън заради контузията. Специалистите му препоръчват поне 6 седмици възстановяване.

Което означава, че той ще почива принудително до средата на януари. Таранът трябва да се яви за първата тренировка на ЦСКА след Нова година, която все още не е насрочена.