Бившият треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов заяви, че времето на Димитър Пенев като наставник отдавна е минало.

"За мен Симонович не беше никакъв в ЦСКА. Мястото на този човек въобще не беше в клуба. Тази комбинация, която се опитаха да създадат, беше обречена на провал от самото начало, казвал съм го нееднократно", каза Никодимов пред вестник "Тема спорт".

"Колкото до Пенев, неговото време като треньор отдавна е минало. Той въобще не трябваше да се съгласява да поема отбора, още повече след като му натрапиха този Дуци. Според мен трябва да си гледа спокойствието. Но човек сам си определя съдбата. Не може да искаш да си все ти, ти и пак ти."

"Смяната на Димитър Пенев и Симонович бе въпрос на време. Одобрявам назначението на Младенов. Той е добър треньор, доказал се е в ЦСКА. Има авторитет сред играчите, добър специалист е и съм убеден, че ще стабилизира значително отбора."

"Освен това не би допуснал някои неща, които се случиха досега. Най-важното е да извлече максимума от тази ситуация, от всеки един играч, от всеки един мач. И каквото стане. Най-важното е да се класираме в евротурнирите, това е задължителното."

"През лятото той ще направи селекцията, която му е нужна, и съм убеден, че през следващия сезон ЦСКА ще бъде много по-силен."

"Промяната бе в поведението. Разбира се, Черноморец и Калиакра са от различни измерения, а и вторият мач бе домакински. Но имаше някои съществени разлики."

"На първо място играчите показаха много по-голяма агресивност, докато в Бургас бяха необяснимо апатични. Освен това имаше някои отработени комбинации, започва вече да личи само от един мач стилът на новия треньор."

"Естествено Младенов не е магьосник. Но аз съм съгласен с него, че потенциалът на тези играчи е доста по-голям от това, което показват. Все пак е нужно и значително подобрение на някои постове", завърши Паро.