Председателят на централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов коментира с ирония решението на ръководството на клуба да бъдат завишени цените на билетите за мача с Монтана.

Както е известно, билетите в Сектор "Г" са 10 лева, което е двойно повече от предишния домакински двубой на "армейците" с Калиакра.

"Не е редно публиката да коментира ценовата политика на шефовете, които управляват клуба. Но като човек всеки има право да реши сам за себе си дали да даде тези 10 лева и да подкрепи любимия отбор или да не ги даде", започна Дучето.

"Вероятно решението за по-скъпи билети е продиктувано от разликата в класите на двата отбора Калиакра и Монтана. Монтана победи Калиакра като гост и явно спектакълът ще е по-голям за тези, които ще бъдат по трибуните."

"Аз лично ще си купя билет и ще отида да подкрепя клуба, когото обичам и в същото време изразя своето несъгласие с това, което се случва като управление в моя любим клуб."

"Онова, което се случи в цялата страна срещу клубната политика ще продължи. Всички тези хора протестират, защото обичат ЦСКА. Протестите ще продължат докато ЦСКА стане свободен."

"Аз не съм виждал в някой клуб в Европа да се увеличават цените на билетите, за да няма публика по трибуните. Бъдещето на ЦСКА обаче ще бъде светло заради милионите българи, които го обичат."

"Вчера ЦСКА записа най-срамната си страница в своята история. Двубоят е несъпоставим с този от 1993 година с Чирпан. Тогава отборът на ЦСКА мачкаше", завърши Ангелов.