Този уикенд предстоят сблъсъците от 20-тия кръг в първенството на "А" група. Лудогорец, ЦСКА и Левски имат равен брой точки на върха и борбата за титлата става все по-ожесточена.

Поредният футболен специалист, който прогнозира двубоите от предстоящите срещи пред bTV е една от легендите на Левски Стефан Павлов, който е по-известен като Фифи Перото.

Той е изиграл на 230 мача с екипа на тима от "Герена", като по 4 пъти е шампион на България и носител на купата на страната.

Веднага прави впечатление как "синята" легенда "подсича" вечния враг ЦСКА в Пловдив, за гостуването на "армейците" на набралия скороост локомотив, който има само победи на "Лаута".

Павлов счита, че Лудогорец ще измъкне победата срещу Славия в Овча Купел, но според него Литекс няма да вземе повече от точка срещу Черно море във Варна.

Фифи Перото се доверява на своя Левски за мача срещу Миньор Перник на стадион "Георги Аспарухов", като легендата "подарява" по три точки на Берое, Локо София и Черноморец, срещу намиращите се в зоната на изпадащите Калиакра, Светкавица и Видима.


Ето прогнозите на Стефан Павлов за 20-ия кръг в "А" група:


Светкавица - Локомотив София  0:2

Монтана - Ботев Враца  1:1

Берое - Калиакра  3:1

Видима-Раковски - Черноморец  0:2

Славия - Лудогорец  1:2

Левски - Миньор  3:1

Локомотив Пловдив - ЦСКА  2:1

Черно море - Литекс  1:1