Шефът на Сектор "Г" Димитър Ангелов-Дучето направи коментар за бъдещето на ЦСКА. Дучето също участва на днешната пресконференция при представянето на Инициативния комитет за възраждането на "армейците".

"Аз и момчетата с червени сърца няма да управляваме. Ние ще продължим да бъдем добронамерен коректив. Аз ще говоря каквото мисля и не се притеснявам, че мога да бъда неудобен на някого".

"Няма как човек да обича ЦСКА и да не подкрепи това, което се прави днес. Благодаря на всеки, който е готов да подкрепи клуба в този труден момент. Пожелавам успех на новите хора - само единни ще бъдем силни".

"Това е бъдещето на ЦСКА, това е правия път. Няма как клубът да се управлява от един човек - не може един да управлява клуб на милиони фенове", заяви Дучето.

Легендата на ЦСКА Пламен Марков също изказа мнението си. Марков също е част от Инициативния комитет за спасението на клуба.

"Бях поканен от приятели и съмишленици, за което благодаря. Без колебание се присъединих, защото чувствам, че това не е истинският ЦСКА, който всички искат да виждат. Вярвам, че нещата, за които говорим сега, ще се осъществят в най-скоро време".

"Българският футбол като цяло няма полза от грандовете да бъдат в незавидно състояние. Аз мога да бъда полезен като спортно лице в едно такова бъдеще начинание. Всеки е тук, защото обича клуба", каза Марков.