Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев изглеждаше доволен от представянето на отбора срещу Пирин, въпреки крайно измъчения успех, постигнат от него и съотборниците му като гост на аутсайдера в "А" група.

Пирин Гоце Делчев създаваше сериозни проблеми на столичани през второто полувреме, а през първото удари греда. Щеше да бъде напълно заслужено, ако футболистите на Костадин Ангелов бяха изравнили резултата.

Според полузащитника обаче той и останалите "червени" играчи са вдигнали нивото си и са се представили по-добре в сравнение с това, което ЦСКА е предлагал преди паузата в шампионата. 

"Мисля, че контролирахме мача през цялото време. Имаме уважение към отбора на Пирин, но пропуснахме доста положения. Трябва да бъдем по-концентрирани в предни позиции, за да реализираме ситуациите, които създаваме", каза капитанът на ЦСКА.

"Важното е, че победихме, но ние си гледаме нашите грешки и трябва да ги отчитаме. По-добри сме във всяко едно отношение след лагера в Боровец и това си личи. Днес просто ни липсваха головете".