Ветеранът в състава на ЦСКА Тодор Янчев бе в чудесно настроение след класическата победа над Черноморец, след като самият той вкара третото попадение за отбора си.

Янчев похвали феновете на тима и заяви, че те са в основата на успешните игри напоследък.

"Направихме си мача лесен. Седмицата беше хубава, постигнахме три победи, което бе важно. Подготовката в Боровец оказа своето влияние, но има още върху какво да работим", каза той след двубоя.

"Изключително младо и талантливо момче, израства с всеки мач и тренировка. Това е пътят, и той го осъзнава", коментира Янчев играта на партньора си в средата на терена Ивайло Чочев.

"Отбор се гради с време, с години. Неслучайно Лудогорец и Ботев са в челото на класирането. Те грядят отборите си от две-три години и имат сработка", обясни Янчев.

"При нас дойде цяло ядро от нови футболисти, които смениха държави и клубове. Най-важно е желанието, с което работим. Ще ставаме още по-добри. Надявам се след паузата за националните отбори синхронът между линиите да е още по-добър", допълни той.

"Публиката е в основата на ЦСКА. Без публика, отборът не е същият. Мога само да им благодаря, и да им кажа да продължават да подкрепят отбора".