ЦСКА почти сигурно ще се раздели с Ангел Грънчов през зимната пауза, пише "Меридиан мач".

Самият Ангел Грънчов също иска да напусне "червените", за да даде нов старт на кариерата си. Той смята, че има нужда от повече мачове и доверие, за да си възвърне самочувствието, допълва изданието.

Треньорът Стойчо Младенов е крайно разочарован от младия защитник от началото на есенния полусезон. Мачовете, в които Грънчов е взел участие от началото на сезона, се броят на пръстите на едната ръка. През този сезон несменяеми титуляри в центъра на защитата са Вальо Илиев и Джаксън Менди.

Грънчов записа няколко мача като десен бек, след като на практика ЦСКА няма такъв, след като през лятото се раздели с Бандаловски. Там обаче малко по-добре се справя Венци Василев, а като титулярен десен бек в момента се подвизава Апостол Попов.

Младият защитник изгря през пролетта на 2012 година, когато бе открит от Димитър Пенев и наложен именно от Стойчо Младенов. Тогава той игра в почти всички мачове от пролетния дял на сезона като титуляр и беше на много високо ниво, като вкара и 1-2 гола. В последния кръг обаче си изкара червен картон срещу Лудогорец.

В момента Грънчов е изпаднал в немилост на "Българска армия", а Младенов твърди, че той е несериозен по време на тренировките. Чашата е преляла при представянето на Грънчов срещу Хасково. Той игра на непривичния за него пост на ляв бек в реванша от турнира за Купата на България, като се представи трагично и бе с основна вина при гола на тима от "Б" група, когато не успя да покрие Лозев от домакините и последният вкара с глава.