Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов за пореден път изрази задоволството си от факта, че Мартин Петров се присъедини към тима.

Петров направи повторен дебют за ЦСКА като интересното бе, че го направи като централен нападател.

"Мартин Петров не е е играл от много време. Така с по 20-30 минути ще навлезе в ритъм. С привличането му ще подобрим имиджа си. Цял свят говори, че Мартин Петров е в ЦСКА. Хората ще си кажат, че в ЦСКА нещата се нормализират. Във футбола възраст няма."

"Нормално присъствието на Мартин Петров впечатлява по-младите в отбора, които само може да попиват знания от него. Настроението, самочувствието е приповдигнато. Нещата започват да се стиковат. Знам, че ни липсват много неща. Във всяко едно отношение има какво да подобряваме. Не гледам класирането, искам само да играем добре."

Младенов остана доволен от успеха на отбора над Берое с 1:0, но допълни че съперникът е играл по-агресивно от нормалното.

Вследствие на тази агресивност, един от най-добрите играчи на тима от началото на сезона - Немяна Милисавлевич, получи контузия в края на полувремето и беше откаран от стадиона в линейка. Състояние му обаче не е толкова тежко и той просто ще се нуждае от няколко дни почивка.

"Берое е един от стабилните отбори в "А" група. Има изграден стил и е нормално да затруднява всеки противник. Трябваше да бъдем по-трезви при някои ситуации, да отбележим още един гол и да внесем спокойствие. Играта срещу нас бе много агресивна, ето Миласавлевич пътува към "Пирогов".

"Единият отбор, ние, се опитваше да играе, а от другата страна беше обратното", допълни той.

"Играем мачове, а не контроли като някои противници. Видяхме и в Пловдив. Има неща, които съдиите трябва да виждат, защото това се случва на терена. Не може да бъдем малтретирани. Има тенденция и аз я алармирах. Да пращат съдии, които да свирят по правилата. Нека да има равни шансове на двата отбора. На някои отбори тенденциозно ще се показват повече червени картони и като се разделят двете седмици."