Един от големите лидери на ЦСКА Валентин Илиев изрази разочарованието си след загубата с 0:2 от Лудогорец, която отборът допусна на своя "Българска армия".

Сърцатия бранител сподели след мача, че той и съотборниците му не са играли така, както могат.

„Ние играхме под възможностите си, а Лудогорец показа хубав и ефективен футбол. Причината е, че не играхме, както можем. Всеки искаше да даде най-доброто, но не се получи. Не знам, може да е имало и пренавитост. Продължаваме напред и ще чакаме следващия си шанс,” заяви Илиев

“Моментната форма на Лудогорец е по-добра, няма какво да се заблуждаваме. Нашата форма в момента не е това, което можеше да ни донесе победата днес. За мен лично, не играхме футбола, който можем. Можем много повече, отколкото показахме днес.”

ЦСКА загуби втори пореден двубой, но според бранителя, няма място за притеснение:“Това е неприятно. Не притеснително. Притеснително беше състоянието ни в началото на сезона. Сигурен съм, че ще съберем сили и характер, за да продължим напред.”

“Не мисля, и не би трябвало да ни се отрази тази загуба на представянето в дербито с Левски. Ние сме професионалисти. Всеки трябва да направи разбор за себе си, и следващия мач да не допускаме същите грешки,” категоричен бе Илиев.

“Добре е за нас, когато те са на пейката, но това не е оправдание. Търсят всякакви начини срещу нас, но няма да се дадем,” добави опитният играч за отсъствието на треньорите от скамейката, заради наказание.

“Искахме да зарадваме феновете си, цяла седмица работихме, но какво да направим, съжалявам,” извини се Илиев, и завърши: “Това, че сме победили Левски, не значи, че сезонът свършва. Мачовете в България не се свеждат от ЦСКА-Левски. Трябва да се готвим за всеки мач. Какво, победили сме Левски, и да спрем да играем ли?!”