ЦСКА спечели с класическото 3:0 срещу аматьорите от Сливнишки герой в контролна среща, която се игра в Сливница.

Преминалият през състава на Ливърпул Тони Силва направи днес неофициалния си дебют за тима и вкара един от головете за успеха, като се доближи до договор с отбора.

Треньорът на гостуващия тим Стойчо Младенов заложи на младоци и твърди резерви, като в титулярния състав място намериха Грънчов, Карачанаков, Дюлгеров, Кировски и Ревсон, които играят рядко в шампионата.
 



Срещата започна силно за гостуващия отбор и в 25-ата минута ЦСКА логично стигна до попадение и откри резултата в своя полза.

Тони Силва получи топката в близост до аутлинията, след което я бутна навътре в наказателното поле и с хубав удар я прати под плонжа на вратаря.

Карачанаков можеше да удвои преднината на "Червените" няколко минути след това, но неговият удар се отби в страничния стълб.

В 42-ата минута съдията не зачете попадение на Сливнишки герой заради нарушение в атака.

Две минути след това пък ЦСКА стигна до второ попадение чрез македонския нападател Християн Кировски.

Той реализира попадение с далечен прехвърлящ удар и доближи тима до крайния успех.

След почивката ЦСКА продължи да бъде по-активният отбор на терена и Дюлгеров бе на косъм от попадение, но ударът му срещна гредата в 53-ата минута.

Точно шест минути след това гостите стигнаха и до трето попадение, дело на Венци Василев.

Той успя да засече центриране от корнер и прати топката в мрежата за класическия резултат.

В 81-ата минута резервата за ЦСКА Пешов можеше да вкара дебютен гол за тима, но ударът му срещна гредата. До края нямаше повече голове.

Сливнишки герой - ЦСКА 0:3
0:1 Силва 25'
0:2 Кировски 44'
0:3 Василев 59'

Съставът на ЦСКА за мача: Колев, Василев, Грънчов, Райков, Мартински, Дюлгеров, Карачанаков, Ревсон, Кировски, Долапчиев, Силва (като резерви влязоха Петров, Маринков, Маджаров, Б. Николов, В. Василев, Пешов)