ФИФА може да отнеме точки от актива на ЦСКА и дори да изхвърли "армейците" в по-долна дивизия, информира вестник "Меридиан мач". Любопитното е, че заплахата за 31-кратния първенец на България идва за­ради скромната сума от 10 000 евро.

От ФИФА са изпратили факс, в който съобщават, че е заведено дело от футболния агент Сърджан Йеремич. Той си търси въпросната сума, тъй ка­то им е помагал при осъществяването на трансфер. Въпросният дълг е от времето на "Титан", но в ЦСКА научават за него ед­ва сега.

Интересното е, че световната футболна централа изоб­що не е уведомила клуба за случващото се. Те са изпратили факса до футболния мениджър Георги Градев, който се явява представител на ЦСКА.

А бившият вратар няма нищо общо с клуба и само той ре­шава кога ще уведо­ми Александър То­мов, Александър То­доров и компания.

Ако от ЦСКА не погасят въпросната сума, по която е наложена лихва от 5%, първо ще им бъдат взети точки, а след това ще бъдат изхвърле­ни в по-долна диви­зия.

По всяка вероятност на стадион "Българска армия" сигурно не знаят за много от делата, които застрашават ли­ценза на клуба.