Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров не пропусна за пореден път да оплюе Милен Радуканов, който в момента е треньор на Славия.

Както е известно, Радуканов си търси 45 000 лева от армейците, които те му ги дължат за това, бе през пролетта на 2013 година бе начело на отбора.

Тези задължения са наследени от старото ръководство на ЦСКА, но новото прие задълженията при прехвърлянето на акциите.

"Радуканов в последните два месеца от договора си, въпреки че се е водил на работа, не се е явявал въобще. Тогава отбора водеха Христо Стоичков и Сашо Борисов, а формално треньор бе Радуканов, без да му е прекратен договорът".

"В един момент беше морално да каже: "Окей, за тези два месеца не си заслужавам парите, защото реално не съм работил". А той си иска заплатите до края на контракта, плюс неустойките", заяви Тодоров пред БНТ.

"Поведението на Радуканов беше много дразнещо. Не можеш да кажеш на ръководството на ЦСКА: "Елате ми с букет цветя и тогава ще разговарям с вас". Ако не бяха Томов и Тодоров, той нямаше да вземе нито стотинка, защото нямаше да има от кого да я прибере".

"Трябваше да прояви необходимото уважение към хората, които му плащат заплатите. Дали щеше да смее да каже на "Титан" да му дойдат с букет цвета. Как мислите?", добави шефът на армейците.