Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов се срещна с привърженици на клуба от Хасково. Пред тях той изрази желанието си да изгражда тима най-вече от български футболисти.

"Идеята ни за следващия сезон е да изградим три състава. В първия ще влязат сегашните по-опитни играчи, както и класни чужденци. Такъв е Браян Ереро, към когото очакванията са големи. Той има добри качества", започна Младенов, цитиран от местните медии.

"Вторият състав е от местни кадри, които вече са показали своя прогрес и стръв да играят. Такива например са вратарят Анатоли Господинов, който е във Витоша Бистрица под наем, Тони Силва и Марин Петров, който дойде от Чавдар Етрополе и тренира с отбора вече близо две седмици."

"Накрая има и трета единайсетица. Тя включва както наши момчета, които наблюдаваме, така и по-млади кадри, които правят впечатление в други отбори. Те са бъдещи трансферни цели."

"Няма по-хубаво от това да правиш отбор с български играчи, особено със свои кадри. Не искам да говоря за титлата, не това е важното в момента", добави Младенов.