Бившият защитник и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи любопитен коментар за моментното състояние на червените и за бъдещето на клуба.

Майкъла за пореден път оплю Стойчо Младенов, с когото са в открита война от дълго време. Илиев направи анализ и за загубата на армейците от Лудогорец в Разград.

"ЦСКА игра много добре, но имаше страх от името Лудогорец. Не мога да разбера как може да се притесняват от тях. Може ли ЦСКА да няма самочувствие? От страх загубиха", заяви Майкъла пред "7 дни спорт" и подхвана Стойчо Младенов.

"Тези неща, които ги говори Стойчо за директива и че едва ли не има заговор срещу клуба, са глупости. Никой не е против Младенов, а против политиката му. Затова няма спонсори и фенове, те просто се отдръпват от клуба".

"Никой не е против Стойчо, но той трябва да работи за ЦСКА. Да спре да работи за себе си и фамилията си. И тогава, когато феновете и спонсорите, и ветераните видят промени, тогава няма да има проблем и всички ще застанем зад гърба на Стойчо".

"Той изгони всички бивши колеги, защото говорили срещу него. Прави скъпа селекция в тежест на ЦСКА. Младенов винаги говори за спасение. По добре да сме пети-шести една година, но да имаме отбор догодина за Европа".

"Пожелавам успех на Стойчо, но да спре с тази трансферна политика. Младенов казва, че му трябват опитни играчи. Да, но само за да оправдае собствената си заплата", добави Майкъла.