Локомотив Пловдив - ЦСКА, среща от 7-ия кръг на "А" група, стадион "Локомотив", Пловдив. 20:00 часа българско време.

Групата на ЦСКА за мача:

Вратари: Якуб Дивиш, Стоян Колев
Защитници: Апостол Попов, Пламен Крачунов, Василев, Кристиян Супусепа, Александър Тунчев, Денис Причиненко, Валентин Илиев, Тончи Кукоч
Полузащитници: Стивън Сънди, Антон Карачанаков, Борис Галчев, Маркиньос, Причиненко, Тони Силва, Еденилсон Бергонси, Марин Оршулич, Жуан Фелипе

Нападатели: Серджиу Буш, Орелиен Йоахим, Луис Соарес
Контузени: Иван Стоянов, Венци Василев, Иван Маркович, Петър Витанов

Прогноза на Gol.bg:
ЦСКА е абсолютен фаворит за успеха днес. Макар да е с обновен състав отборът на Стойчо Младенов е лидер в класирането и се представя на високо ниво от началото на сезона.

Екзекутора обаче извади от групата Неманя Милисавлевич, а причините за това още не са ясни, но най-вероятно става дума за слаба форма.

Освен това аут заради контузии са още Стоянов, Василев, Маркович и Витанов. 

Има сериозна вероятност отборът да излезе със същия състав, който разби Марек с 5:0.

Гостите от своя страна са един от отборите, които ще се борят за оцеляване през сезона, след като парите на "Лаута" сериозно намаляха и отборът не е в леко финансово положение.

Днес няма да играе очаквано Мартин Камбуров за състава на домакините, тъй като двете ръководства си имаха такава уговорка при трансфера му обратно на "Лаута".

През миналия сезон Локо Пловдив стигна до успех с 2:0 на свой терен срещу ЦСКА  в последния мач между двата тима в Пловдив, докато в последния кръг отново на изминалата кампания "Смърфовете" врътнаха 1:1 на "Армията".

Нашата прогноза за този мач обаче е успех за гостите с един гол.

Резултат: Локо Пловдив - ЦСКА 0:1