Бившият защитник и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи любопитен коментар за Стойчо Младенов.

Майкъла за пореден път оплю Стойчо, с когото са в открита война от дълго време. Илиев обяви какви пари взима Младенов начело на ЦСКА и добави, че повече няма да го коментира по медиите.

Бизнесменът бе категоричен, че няма забрана да стъпва на стадион "Българска армия".

"Какъв е Стойчо на "Армията", за да забрани на някой да идва на стадиона. Не ми е приятно да ходя на стадиона, защото не виждам никакво развитие на нещата в ЦСКА. За това не желая да ходя на "Армията". А и не искам да коментирам повече Стойчо Младенов".

"Щом те си го приемат с този му начин на работа в ЦСКА, аз не съм човекът, който трябва да му дава оценки. Има си собственик. Щом на него му харесва да имаме трима българи в състава на по 35 години, значи са доволни от начина, по който Младенов ръководи отбора".

"На първо място сме. Значи е добър. А пък и аз вече съм страничен човек. За това не желая повече да го коментирам. Все пак сме играли толкова време заедно. Но съм му подписвал договора".

"Говорил съм със Сашо Томов и Сашо Тодоров, преди да го подпиша, и те ми потвърждават тези 200 процента премии, 37 хиляди лева заплата. След като собственикът е приел тези неща, аз какво да говоря", сподели Илиев пред "Тема спорт".

"Стойчо даже не ми вдига телефона. Съвсем скоро му звънях два-три пъти. Исках да му кажа, че повече не желая да го коментирам. Стойчо се е доказал, той не е треньор, който да работи за клуба".

"Той работи само за себе си. Такъв е при всички собственици и всички са го приели - Божков, "Титан", Томов. Явно умее да им влияе добре", добави Майкъла.