Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не се оправда със съдиите след загубата от Монтана за купата на България. Специалистът намери кураж да открие грешките в собствения си лагер и определи играта на "армейците" като "разруха".

Още по темата

 

"Първо трябва да искаме прошка от тези фенове. Днес нямаше и помен от това, което работихме до този момент. Имаше подценяване, а характери днес липсваха", сподели Младенов след мача.

"При всички положения загубата ще се отрази много не само на самочувствието, но и на джобовете ни. В света има много такива случаи, но поведението, това е непростимо."

"Аз днес не видях характери, затова присъствието на Вальо Илиев и Тунчев е много необходимо. До тук евала правех на играчите, но такива грешки ще бъдат жестоко санкционирани."

"Не е единственият случай, в който отбор от по-нисък ешелон елиминира тим от А група. Няма значение, че има чужденци, те трябва да са наясно, че се борим във всички турнири. Днес не показахме нищо."

"Всичко бе една разруха. В последствие на мача се появиха проблеми. Максималното, което можеше да направим бяха три смени. Липсата на мотивация бе решаващ фактор."

"Вальо си е Вальо. Той е капитанът, той дава тонът в мачовете. Ние отвън колкото и да викаме, трудно може да променим нещата. Това, което можеше да променим бе в игровото време."

"За мен Феро е от най-добрите български треньори. Не знам защо толкова време бе без предложение. Където отиде свърши много работа. Мисля, че и той и Георги Василев могат много да допринесат за българския футбол."

"Липсата на мотивация, след това трябва да имаш много силен характер, а днес характер ни липсваше. Надявам се да има промяна срещу Берое. На мен много ми се искаше да продължим и за Купата и за шампионата. ЦСКА си е ЦСКА."

"Ние винаги трябва да се борим за първите места. В тази среща нямаше синхрон в действията. До сега ротациите бяха успешни. Тук обаче се касае до мотивация. Може би и ние треньорите не си свършихме работата", добави Младенов.