Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла е сигурен, че ЦСКА ще спечели титлата по убедителен начин, ако задържи това ниво до края на кампанията.

"Всичко е точно между мен и ЦСКА. Плащанията не са твърде редовни, но ги има. Когато Томов е способен да преведе някаква сума, ми се обажда и го прави. Така че той е коректен към мен", започна Майкъла пред вестник "Тема спорт".

"Нямам някакво строго споразумение с клуба и не ги заплашвам директно със санкция от УЕФА например. Все още има фирми, които не са си получили дължимото от ремонтите по мое време, но са принудени да почакат."

"Ако ЦСКА задържи това темпо, ще стане шампион поне с 6 точки преднина. Крайно време е това да се случи и клубът отново да триумфира в А група. Вижда се, че имаме добре подготвен състав, който трудно може да бъде спрян, особено като домакин."

"Лудогорец е в незавидно състояние заради участието си в Шампионската лига и сега е моментът да се възползваме от неговата слабост. Успехът на отбора в елита ще даде възможност и за пробив в Европа."

"А там е крайно време да постигнем нещо. ЦСКА се нуждае от свежи приходи и участието в международните турнири може да донесе такива", добави Георги Илиев.