Бившият ас на ЦСКА Емил Гъргоров пожела успех на тима в борбата за титлата в родната "А" група. Бъдещето на Бадема изглежда неясно, тъй като неговият договор с китайския Шъдзяджуан изтича след по-малко от месец.

"Договорът ми с Шъдзяд­жуан изтича на 15 януари. Ще пътувам до Китай, за да се срещна с ръководството. Ще обсъдим моето бъдеще, но не мога да кажа какво ще предприема през следващата година", каза Бадема.

"Възможно е да остана, възможно е и да на­пусна. Още е рано да говоря със сигурност. Ще мисля сери­озно през този въпрос в пър­вите дни на януари", добави футболистът пред "Тема спорт".

"Следя първенството в България, интрига не липсва. ЦСКА се превърна в основен претендент за тит­лата, което няма как да не ме радва. Щастлив съм от успехите на отбора. Есте­ствено, че се надявам ЦСКА да стане шампион. Вярвам в това, защото знам кой стои зад състава."

"Стойчо Младе­нов си знае работата пер­фектно и съм убеден, че ще изведе ЦСКА до титлата. И той, и момчетата го заслу­жават. Годината бе изключител­на за клуба. Завършекът бе подобаващ и се радвам, че нещата изглеждат добре."

"Дано и през пролетта възхо­дът да продължи. Искрено желая успех на ЦСКА", завърши Гъргоров, който напусна "червените" със скандал, влизайки в спор със "Сашетата" Томов и Тодоров.