ЦСКА е пред привличането на бразилски централен нападател, твърди „Тема Спорт”. Стойчо Стоилов води преговорите за играча и сделката вече е на финалната права, като е въпрос на няколко часа да се стигне до контракт.

Червените ще трябва да платят трансферна сума, но срещу нея ще си осигурят класно попълнение, което ще отговаря на амбициите на ЦСКА да гони 32-ра титла през новия сезон. Армейците спешно се нуждаят от подсилване на поста, тъй като Преслав Йорданов и Кирил Десподов не са достатъчно надеждни опции за върха на атаката предвид целите пред червените. 

По тази причина Стойчо Стоилов действа на възможно най-бързи обороти и се очаква още преди контролата с Удинезе тази събота на „Армията” ЦСКА да има подписан договор с централен нападател. От клуба вече обявиха, че селекцията ще приключи с привличането на таран.

Червените имат още един набелязан играч за този пост, като отново става въпрос също за бразилец – Диего Соуса (26 г.) от Маритимо. Голмайсторът на португалския тим обаче трудно ще бъде привлечен от ЦСКА, тъй като е желан и от израелския шампион Апоел Беер Шева, както и от още един клуб. 

Припомняме, че армейците вече се разминаха с един нападател – юношата на Порто Гонсало Пасиенсиа (21 г.). Трансферът на младока е пропаднал заради българин, който се е намесил при сделката.