Треньорът на Черно море Георги Иванов тормозеше ЦСКА като футболист, а сега спъва и селекцията на армейците, пише "Тема Спорт".

Те са харесали нападателя на моряците Бакари. Гонзо обаче в никакъв случай не иска да се разделя с него и на този етап блокира опитите на армейците да го вземат.

31-кратните шампиони са готови да платят за нападателя, но Черно море няма да го пусне без разрешение от старши треньора. Така на този етап сделка за Бакари изглежда малко възможна. Нападателят е на 28 г., като играе за Черно море от лятото на 2013 г. (61 мача и 17 гола в А група).

В първия си сезон тръгна силно, като вкара 11 гола, но после скъса кръстни връзки на два пъти и през следващите два сезона записа общо 23 мача с 4 гола.

От началото на настоящия шампионат обаче е здрав и вече има две попадения в първите три кръга. ЦСКА иска и още един футболист, минал през Черно море - крилото Матиас Курьор. Екзекуторът на Левски във финала за националната купа през 2015 г. вече е имал контакт с армейците. Но е желан също от сините и от Черно море и все още не е направил своя избор.