Ръководството на ЦСКА ще опита да откупи пра­вата на Рубен Пинто, разбра "Тема Спорт". Португалецът дойде в клуба със ста­тут на преотстъпен от Беленензес. Халфът се предста­вя много добре и на "Армията" ще направят всичко възмож­но, за да го имат в състава си и за следващия сезон. 

Възмож­ностите са две - или той да бъде откупен, или да се дого­вори ново отдаване под на­ем. Треньорският щаб на ЦСКА вижда в лицето на пор­тугалеца много надеждна оп­ция за полузащитната линия в дългосрочен план.

В същото време стана яс­но, че новият сайт на ЦСКА е напълно готов, но все още ня­ма зелена светлина за офи­циалното му пускане в експло­атация. Порталът е пред­ставен на клубната управа и от нея се очаква одобрение за проекта. Обновената интер­нет-страница включва не са­мо информация за футболния клуб, но и куп исторически ма­териали за всички видове спорт, които ЦСКА е развивал и поддържа в момента. Очаква се крайно решение за сай­та да има през тази седмица. Алтернативният вариант, ако проектът не бъде одоб­рен, е да се развива настояща­та уеб страница на клуба, коя­то обаче има нужда от обно­вяване на информацията.